Kes sa oled?


Olen Pindi Kinnisvara atesteeritud maakler, Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige.


Miks kinnisvara?


Kinnisvara sellepärast, et olen inimene, kellele meeldib inimestega suhelda, meeldib liikuv ja rutiinivaba töö, kus saan planeerida oma aega, samas aga iga päev end täiendada ja õppida.


Kaua kogemust ja mida enne tegid?


Kinnisvara alal alustasin ERI Kinnisvaras 2001.aastal, ERI ja Pindi Kinnisvara ühendamisel 2009. aastal jätkan Pindi Kinnisvara ridades.


Kas on võimalik, et 60 aastaselt teed veel sama tööd?


On täitsa võimalik, et töötan kinnisvaras ka 60 aastaselt, kuna töö on väga köitev ja see on ala, mis mind tõeliselt huvitab, hoiab liikumises ja meeled erksad.


Mida peale maakleritöö veel hästi teha oskad?


Peale kinnisvaraga tegelemise oskan suurepäraselt veeta aega oma lastega.


Kas su töö on su elustiil?


Minu töö on kindlasti mu elustiil ja pealegi, väga meeldiv elustiil, kuna saan ise planeerida oma päevi, et oleks aega nii töö kui ka laste jaoks.


Kas eestlane on suur tingija ja kaupleja?


Tänasel turul on eestlane tingima õppinud küll, mis on isegi hea, kuna see annab igale tehingule juurde väikest pinget.


Milline on olnud sinu kõige põnevam situatsioon  maakleritöös?


Minu kõige põnevamad situatsioonid maakleritöös on olnud siis, kui olen õpetanud välja uusi maaklereid, põnev on jälgida kõrvalt nende arengut ja erinevate klientidega toimetulemist.


No millal see põhi siis käes on?


Põhi on lähedal, sügisel peaksime olema sealmaal, kus hinnad on stabiliseerunud.


Maaklerite maine pole Eestis just kõige parem – kuidas olukorda paremaks muuta?


Õnneks on tänane turg pannud paika selle, et inimesed on ikkagi rohkem hakanud kasutama professionaalsete maaklerite ja büroode teenuseid, kuna ainult siis võib olla kindel, et saad igakülgset, professionaalset ja kvaliteetset teenust.


Milline on siiani olnud su elu parim tehing?


Kõik minu tehingud on head ja ühtegi konkreetset välja ei tooks, olen iga tehingu juures hingega, annan endast kõik, et tehingud saaksid võimalikult mugavalt tehtud ja tänu sellele on väga paljudest klientidest saanud minu head sõbrad-tuttavad. Eriti meeldiv on osaleda noortele peredele esimese oma kodu otsingutel.


Parim raamat, parim film ja parim muusika?


Loen väga palju, kriminulle, eriti huvitavad aga erinevad ajaloo-ja kultuuriraamatud. Muusikast kuulan kõike, iseäranis meeldivad ladina-ameerika särtsakamad rütmid.