Kes sa oled? 


Arvan, et olen hea huumorimeelega, kohusetundlik, otsustusvõimeline, täpne ja positiivse ellusuhtumisega isiksus.


Miks kinnisvara?


See annab mulle võimaluse teha karjääri, millega panna alus oma tulevikule. Tänu RE/MAX Professionalsi produktiivsetele koolitustele ning firma 35 aastasele kogemustepagasile olen kindel, et minust saab hea maakler.


See on huvitav ja vaheldusrikas töö, kus saab kohtuda erinevate inimestega. Lisaks saab oma aega vabalt planeerida ning mul on võimalus ise otsuseid vastu võtta ja nende eest vastutada - see on töö, millest olen alati unistanud.


Kaua kogemust ja mida enne tegid?


RE/MAX Professionals meeskonnaga liitusin 2008 aasta mais. Enne õppisin Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis.


Kas oleks võimalik, et 60 aastaselt teed veel sama tööd?



Eks elu näitab, kuidas läheb. Kuid usun, et sellises vanuses veedan ma rahulikult oma pensionipõlve, reisin ja tegelen lastelastega.


Aga kui sa juhuslikult homme enam maakler olla ei saaks, mida sa siis teeks? Kuhu tööle prooviksid?


Konkreetse ameti peale ei ole mõelnud, aga usun, et see töö oleks kindlasti seotud inimestega, suhtlemisega ning see oleks sama liikuv ja rutiinivaba kui maakleritöö.


Kas su töö on su elustiil?


Kindlasti on. Mulle meeldib inimestega suhelda ja see on peamine osa minu tööst. Esmaspäeva hommikul tulen tööle rõõmuga, sest meil on nii tore ja nooruslik kollektiiv ja vahel on tööl olles tunne, nagu veedaks aega sõpraderingis.


Milline on su lemmikklient?


See, kellel on konkreetne kinnisvara-alane soov ning kes teab, mida tahab. Minu jaoks on tähtis, et klient usaldaks mind ja minu tegevust.


Kes on sinu arvates Eesti „staarmaakler”? Kas sa tahaksid äkki see ise olla?


Usun, et Eestis on palju häid maaklereid ja kindlasti pürgin ka ise sinnapoole, et saada sama heaks ja veel paremaks. Samas, Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda korraldab igal aastal staarmaakleri konkurssi ja staar valitakse maaklerite endi poolt.


Kas Eesti kinnisvaraturg on hukas?


Kindlasti ei ole kinnisvaraturg hukas. Hinnad on võrreldes eelmise aastaga küll kõvasti langenud, kuid tehinguid tehakse endiselt. Nii, nagu sündivus ja suremus, on ka kodu soetamine või vahetamine uuema ja parema vastu loomulik. Majandus käibki pidevalt üles ja alla, see on normaalne nähe, ei midagi katastroofilist.


Millal tuleb järgmine buum?


Seda, millal järgmine buum tuleb, on raske prognoosida. Seda võiks küsida kaardimoori käest? Kuid eeldatavasti jääb see sinna aega, kui Euro tuleb.


Kas maaklerid vajaks ametiühinguid?


Leian, et selleks pole vajadust, sest meil on olemas Kinnisvaramaaklerite Koda, mis kaitseb maaklerite huve.


Mida vabal ajal teed?


Vabal ajal veedan aega koos perega.


Millist muusikat kuulad?


Kuulan kõike, mida raadiost tuleb.