Kes sa oled?


Olen algatus- ja koostöövõimeline, täpne ja vastupidav. Olen iseseisev ning suure tahte- ja teojõuga inimene. Olen hea suhtleja, kohusetundlik ning aktiivne. Mul peab alati olema kord majas!


Miks kinnisvara?


Tegelikult sattusin seda tööd tegema täiesti juhuslikult. Kogu elu on üks suur loterii. Mulle meeldib see töö ja ma püüan alati tegeleda sellega, mis mulle meeldib.


Kaua kogemust ja mida enne tegid?


(Mõtleb) Oh, kas tõesti juba kuus aastat? Aeg lendab! Millega varem tegelesin?! Elu oli kirju, elasin ja töötasin USA-s, seejärel pikalt Itaalias, kus töötasin firma tegevjuhina. Eestis aga olen olnud Eesti-Itaalia ettevõttes tõlk-asjaajaja ning logistik. Hiljem ostu-müügi assistent ja lõpuks juhiabi. Siis avastasin, et mulle meeldib kinnisvara-valdkond. Läksin kursustele ja mõne aja pärast saatus mulle naeratas ja töötasingi juba Eesti-Itaalia ettevõttes kinnisvara konsultandina.


Kas on võimalik, et 60 aastaselt teed veel sama tööd?


Kindlasti mitte.


Mida peale maakleritöö veel hästi teha oskad?


Söögivalmistamine tuleb mul hästi välja, samuti ka õmblemine.


Kas su töö on su elustiil?


Jah, seda nüüd kindlasti.


Kas eestlane on suur tingija ja kaupleja?


Hetkel on kinnisvaraturul selline situatsioon kus kõik soovivad kaubelda. Täna on klient kuningas ja müüjad saavad sellest päris hästi aru ning annavad müügihindades järgi.


No millal see põhi siis käes on?


Arvan, et targem oleks põhja mitte oodata, vaid tegutseda nii nagu vajadused nõuavad.


Maaklerite maine pole Eestis just kõige parem – kuidas olukorda paremaks muuta?


Minu arvates on maakleri elukutse prestiižne ja kas teda peab veel populaarsemaks muutma? Õnneks hakkavad tänapäeval „libamaaklerid”, kes rikkusid maaklerite mainet, ära kaduma, kuna nüüd tuleb kõvasti vaeva näha.


Milline on siiani olnud su elu parim tehing?


Neid on päris palju olnud. Kuid tähtsaim asi on inimestele kasulik olla, anda neile ausat ja professionaalset teenust ning nautida oma töö tulemusi.


Parim raamat, parim film ja parim muusika?


Parimaid raamatuid on palju, aga viimasel ajal on nad seotud lastekasvatamise ja psühholoogiaga, sest oma vähese vaba aja pühendan ma oma pisipojale ja perele.