Reisi kestvuseks Helsingist on 3 tudi 20 min. Lennud Helsingist Rooma toimuvad 9 korda nädalas.

Rooma on kunsti- ja arhitektuurimälestiste poolest maailma rikkamaid linnu, mida külastab igal aastal üle kolme miljoni turisti. Ainuüksi kirikuid on Roomas kokku umbes 500. Roomat läbiva Tiberi jõe lõunaosas asuvad antiikmälestised nagu antiikaja suurim väljak Forum Romanum, Panteon ehk "kõigi jumalate tempel", Colosseum, mis kunagi mahutas üle 80 000 pealtvaataja, Caracalla termid, Tituse võidukaar, Aemiliuse sild ja palju palju muud!

Pakkumise reeglid: Rooma soodushind kehtib müügiks vaid sel nädalavahetusel ehk 21-22. detsembril k.a.; lennuperiood on 7. jaanuar -29. veebruar 2008; miinimum kohalolekuaeg on laupäeva-pühapäeva vaheline öö; maksimum kohalolekuaeg on 1 kuu lubatud reisimisperioodi vältel; pilet tuleb lunastada kohe; kohtade arv on piiratud; muutused, tagasimaks ei ole lubatud; lastele allahindlust ei ole, imik (ilma kohata) tasub 10% hinnast.

Finnair on maailma üks kogenenuim lennundusfirma, loodud 1926. aastal. Ettevõte omab Euroopa uusimat lennuparki, millega saab Tallinnast vaid 80 km kaugusel asuvast Helsingi Vantaa lennujaamast lennata otse 110 sihtkohta üle maailma. Regulaarsete pikamaalendude hulgas on sellised sihtkohad nagu Delhi, Bangkok, Peking, Guangzhou, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Nagoya, Osaka, Mumbai ja New York. 2006. aastal lendas Finnairi lennukitega 8,7 miljonit reisijat. Tallinna ja Helsingi vahel lendab Finnair 10 korda päevas.