Nafta hind viskas täna järsult üles, kuid hiljem andis hind veidi järele. Päevasisene hinnatõus oli suurim alates 1991. aasta Pärsia lahe sõja algust. Päeva sees viskus nafta hind brenti sordi näol üles isegi 19,5 protsenti, 71,95 dollarini barrelist. See on järsem hinnatõus alates 14. jaanuarist 1991. Novembrikuu brentilepingu hind liikus hiljem 66,23 dollaril, mis tegi päevaseks hinnatõusuks ligi kümme protsenti.

USA Lääne-Texase WTI naftafutuur päevane tipp oli 63,34 dollarit, mis tegi hetkeks tõusuks 15,5 protsenti. WTI-le oli see suurim päevane hinnatõus alates 22. juunist 1998. Hiljem andis hinnatõus järele, ulatudes 8,9 protsendini. Nafta maksis 59,71 dollarit barrelist.

Mis nafta hind edasi teeb, oleneb sellest, kui suured on kahjustused ja millal Saudi Araabia suudab naftatootmise taastada. Saudi Araabia teatas, et nad tarnivad naftat oma hiigelmahutitest. Ühele India rafineerimistehasele teatas Saudi Araabia riiklik börsile pürgiv naftakompanii Saudi Aramco, et tarnekatkestusi ei tule.

USA teatas, et laseb käiku USA strateegilise naftareservi.

Bensiini hind kallines täna USAs börsil 8,8 protsenti, kütteõli oma 7,5 protsenti ja maagaasi oma 1,5 protsenti.