Kuus nädalat oli politsei arvamusel, et Sherman tappis oma naise ja siis poos end tema kõrvale üles. Siis aga nende lähenemine muutus. Paari lapsed süüdistavad politseid, et ilma nende sekkumiseta olekski nende isa maine maatasa tehtud. Neli last palkasid päev pärast isa-ema surma advokaadi Brian Greenspani, kel on riigis väga hea maine. Nad palusid tal selgitada välja, kes nende vanemad tappis. Greenspan oligi see, kes politseile selgeks tegi, et nad uuriks ka teisi versioone. Greenspan pani kokku patoloogist, endistest detektiividest ja tosinast kohtuekspertiisi-spetsialistist koosneva meeskonna. Nad jõudsid mitmele olulisele järeldusele.

Kaks detaili paistsid Greenspani meeskonnale eriti veidrad. Barry ja Honey Shermani surnukehad leiti teineteise kõrvalt. Vöö, mis oli Barry kaela ümber, ei olnud piisavalt pingul ega ka korrektselt kinnitatud, et see oleks saanud teda kägistada ja tappa. Lisaks arvavad nad, et kui ta oleks oma naise tapnud ja siis iseennast, siis ei olnuks nende jalad teineteisele nii lähestikku asetsenud ning lisaks ei olnud kuriteopaigas märgata võitluse jälgi.

Lühidalt öeldes oli kuriteopaik lavastatud. Greenspani meeskond leiab, et kuritöö oli palgatud professionaalide kätetöö. Toronto politseil on seoses juhtumiga 580 juhtlõnga.