Intsidentide seas on pommiähvardused, lennukipersonali ründamised, WCdes suitsetamine ja juhikabiini tungimise katsed. Kokku toimus läinud aastal 114 sellist häirivate reisijate intsidenti.
CAA teatas, et siiski ei ole probleem nii hull kui see oli 1990ndate lõpus. Probleemiks on see, et paljud reisijad tarbivad lendu oodates ohtralt alkoholi.

34 korral rünnati kas lennuki personali või kaasreisijaid. WC suitsetamisi juhtumeid tuli ette 18 korral.

Mullu augustis keeldus üks reisija lennukist lahkumast.

Tänavu Ryanairi lennul Dublinisse pöördus lennuk tagasi Taani, kuna üks poolalasti mees tegi striptiisi ja kukkus laamendama. 10. veebruari lennul algusega Riiast võttis üks mees särgi seljast ja hakkas peksma lennukit. Lennuk oli sunnitud maanduma Taanis, kus mees arreteeriti.

Jaanuaris arreteeriti 2 50ndates reisijat Glasgow lennul Kanaari saartele, kuna nad hakkasid omavahel rusikatega arveid õiendama.

Hiinas on sageli probleemiks häirivad reisijad. Paljud kaotavad enese üle kontrolli ja osad väidavad, et nad ei olnud kursis lennureeglitega.

Hiinast Chongqingist Hongkongi lennul läks kolme naise vahel lööminguks. Kaks kaebasid, et ühe naise laps lärmab liigselt. Naisi hoiatati, et kui nad kaklemist ei lõpeta, on piloot sunnitud lennuki pöörama tagasi või tegema hädamaandumise.