70 miljoni krooni eest müüakse viiekorruselist Liivaranna hotelli, mis valmis 1988. aastal, 28 miljoni eest võib soetada 2005. aastal Narva-Jõesuu südamesse kerkinud kolmekorruselise hotelli Yes. 16 miljoni krooni vääriliseks hindas omanik 3korruselise hosteli Algus, kirjutab Põhjarannik.

Pealtnäha eduka hotelli Yes omanik Oleg Nikitin, kellel on lepingud Peterburi turismifirmaga Neva ning Jõhvi ja Sillamäe reisibüroodega, veedab palju aega välismaal. Tema firma kohalik esindaja ütles vaid, et hotell on müügis sügisest. Hotelli Liivarand omanik Vladimir Tsiss ei tahtnud eile Põhjarannikule hotelli müümise põhjust öelda. “Müügil on see olnud umbes aasta aega,” sõnas ta vaid.

Linnapea Andres Noormägi ütles, et pole Narva-Jõesuu hotellide müügist veel kuulma juhtunud, kuid ei pannud seda ka imeks: “Ärimaailmas läheb kõik müügiks.”

Noormägi on veendunud, et uus Meresuu spaahotell pole kõiki ümbruskonna kliente üle meelitanud.

“Minu andmetel on kõigil Narva-Jõesuu hotellidel 20protsendiline täitumuse kasv, ka nendel, mis on talvel suletud. Konkurentsi üle ei tohiks kurta, kuna linnas on üha rohkem inimesi. Nii et probleem pole selles, võib-olla on viimasel ajal raskusi laenudega,” ütles linnapea.

Linnapea peab võimalikku omanike vahetust kasulikuks, sest see toob kaasa uusi arenguid.