OÜ Fama Invest juhatuse liige Tarmo Kleimann ütles Põhjarannikule, et ehitusega on kavas algust teha 2010. aasta teisel poolel.

“Hea on ehitada siis, kui ehitushinnad on madalad. Samal ajal tuleb arvestada, kas potentsiaalsed ostjad saavad pangast laenu võtta: praegu on eluasemelaenu saamise tingimused karmistunud — intressid on kõrgemad ja omafinantseeringu osa suurem. Nii et olukord on niisugune: nokk kinni, saba lahti,” selgitas Kleimann.

Firma plaanib kahe viieteistkümnekorruselise eliitelamu ehitusse investeerida ligikaudu 120 miljonit krooni, arvestades kõrge ja keskmise elatustasemega ostjatega.

Kleimanni meelest peaksid Narva kesklinnas asuvad tänapäevased korterid, mille akendest avaneb suurepärane vaade Narvale ja selle ümbrusele, meelitama ligi potentsiaalseid ostjaid. Samuti on need majad tunduvalt energiasäästlikumad kui olemasolevad eluasemed. Kummaski majas saab olema 90 korterit.

Pilvelõhkujad ehitatakse Narva praeguse hetke suurima, neljakorruselise Fama kaubandus- ja meelelahutuskeskuse naabrusse — selle keskuse teise etapi ehituse lõpetas Fama Invest tänavu kevadel.