Frank Nuovo oli 28-aastane, kui alustas tööd Nokias. Karjääri algus oli tema sõnul kokkusattumus. Nimelt töötas mees USA disainifirmas, kui ühel jõuluõhtul tuli kõne Nokiast. Temalt küsiti tulevase telefoni disainiplaani.

Kui praeguseks 56-aastane Nuovo peaks uuesti arvama, milline tuleviku telefon on, siis ta ütleks, et painduv. „Seade mahuks taskusse ja informatsiooni saaks kujutada virtuaalselt,” ütles ta. „Maailm liigub suunas, mida saame näha Raudmehe filmides.”

Nokia nägi tema sõnul tulevikku varakult ette. Nimelt olevat juba aastatuhande vahetusel koostatud kavandit telefonile, millega saaks vaadata videosid, teha pilte ja kasutada internetti. Nokia ebaõnnestumises ei saa Nuovo sõnul kedagi süüdistada. „Kui põhjus oleks lihtne, siis oleks see eemaldatud. Nokia oli Apple'ga võrreldes teises situatsioonis. Apple'l polnud midagi kaotada, nad hakkasid tootma ühte mudelit.”

Kuid läbi löödi iPhone'i puutetundliku ekraaniga. „Meil olid kõigil samad ideed, mis Apple'l! Nokia oli juba testinud nutitelefone,” ütles ta. Nokia põrumisel näeb ta kahte põhjust: kohmakas operatsioonisüsteem ja rakenduste arendajad vähene huvi Nokia platvormile võimaluste loomise osas.

Nuovo lahkus ettevõttest aastal 2006 ehk enne Apple’i tulekut.

Ta hakkas tööle Nokia osalusega Vertu luksustelefonide disainerina. Vertu telefonid koosnesid erinevatest materjalist ja olid mõeldud aksessuaarina. Neil oli kell ja kaamera. „Apple kasutas sadu miljoneid dollareid, et meid kopeerida. Nad isegi palkasid inimesi Vertust,” ütles Nuovo. Nokia hülgas Vertu ja mõne aasta pärast läks uus omanik pankrotti. „See on väga kurb. Kumbki bränd ei oleks tohtinud hävida,” ütles ta.