Neljakorruselistesse majadesse on kokku planeeritud 22 kahe-, kolme- ja neljatoalist korterit, mille pindalad jäävad vahemikku 50-105 ruutmeetrit. Compakt Kinnisvara teatel hakkavad kõiki valmivaid kortereid iseloomustama peensusteni läbimõeldud planeeringulahendused ja kõrge siseviimistluse tase.


„Oleme nende majade puhul mõelnud kõigele, mis muudab korteris elamise nauditavaks ja hooned oma asukoha väärilisteks,“ iseloomustab projekti Compakt Kinnisvara juhatuse liige Martin Lember. „Majad jäävad Nõmme turust vaid kiviviske kaugusele ning mõnesaja meetri raadiuses asuvad ka kauplus, söögikohad, pubi, Nõmme perearstikeskus, kultuurimaja, tervisespordirajad ja ühistranspordipeatused.“


Lemberi sõnul on ettevõte alustanud korterite eelregistreerimisega ja täpsed müügihinnad peaksid selguma maikuu jooksul. „Siis alustame ka müügilepingute sõlmimisega.“


Rääkides elamuid iseloomustavatest märksõnadest, toob Lember muu hulgas välja avarad aknapinnad, ruumikad rõdud ja katuseterrassid, saunad, kliimaseadmed, kaminad, liftid, vesipõrandakütte ja maa-aluse garaaži.


Hoonete autoriks on arhitektuuribüroo HG Arhitektuur, mille arhitektide sulest on varem valminud näiteks Foorumi kaubamaja südalinnas, Lootsi 3a korterelamu, aga ka Rotermanni kvartalis asuvad büroohooned Uus ja Vana Jahuladu.