Täpne summa, mille mees taskusse pani on 15 306 688 dollarit ja seda ühe turniiri eest.

Turniir ise on väga eriline, selle osavõtutasu on miljon dollarit, nimeks on sel Big One for One Drop. Seda veab Cirque du Soleili looja Guy Laliberte. Turniiril on õilis eesmärk, see pöörab tähelepanu Laliberte fondile One Drop, mille eesmärk on parandada maailma eri paikade joogivee kvaliteeti.

Lalibertele endale meeldib mängida suurtes pokkerimängudes. Näiteks Game Show Networki High Stakes Poker shows. Nimelt tõi pokkeri-buum kaasa selle, et pokkerit hakkasid mängima väga paljud tundamatud näod ning suurtel turniiridel ei olnud piisavalt tuttavaid nägusid. Inimesed ei viitsinud seetõttu turniire telekast vaadata. High Stakes Poker tõi kokku parimad mängijad, aga ka amatöörid, kel oli miljoneid, mida kulutada. Lalibertel läks shows hästi ja ta annetas võidud heategevuseks.

Big One for One Drop on mõeldud vaid 42 osalejale. Kuna sissemaks on miljon dollarit, siis on mängijad siin ettevaatlikumad ja mõtlevad enam strateegiale. Nii mõnedki mängijad osalesid turniiril sponsorite toel, kes lootsid saada osa mängija võidurahast.

Karmid on ka auhinnaraha jagamise reeglid. Raha võidab üldse 8 osalejat, üheksas saab sooja käepigistuse. Kaheksas koht saab tulu 300 000 dollarit, viiendast kohast alates ulatuvad kasumid juba üle miljoni. Turniiril teise koha saanud Daniel Negreanu kasseeris 8 228 001 dollarit.

Võitja Daniel Coleman ühtegi intervjuud ei andnud ning ei postitanud fraasigi oma võidu kohta ka sotsiaalmeediakanalites. See oli üldse tema esimene profikarjääri võit.