Nord/LB kinnitusel loodab ta esinduse avamisega Eestis aidata kaasa Saksa ettevõtjate ärisidemete loomisele Eesiga ning soodustada ka Eesti ettevõtjate sidemeid Saksamaaga.

Samuti tahab Nord/LB aidata kaasa õigusloomealasele koostööle ja kultuurisidemete arengule Eesti ja Saksamaa vahel.

Nord/LBl on on praegu Eestiga seotud ettevõtjate ja organisatsioonide ees varalisi kohustusi ligikaudu 10 miljoni euro ehk rohkem kui 150 miljoni krooni väärtuses.

Eesti pangainspektsioon registreeris Norddeutsche Landesbank Girozentrale esinduse 3. detsembril. Nord/LB Tallina esinduse juhiks sai dr Barbara Jacobs.

Välispankadest on Eestis seni avanud oma esinduse veel Soome OKO Osuuspankkien Keskuspankki Oyj, Rootis Svenska Handelsbanken, Saksa Landesbank Schleswig-Holstein Girozentrale ja Vereins- und Westbank AG ning Läti Parekss Banka.

Erinevalt filiaalist on panga esindusel äritegevus keelatud ning tema tegevus piirdub krediidiasutuse esindamise ja tema huvide kaitsmisega Eestis. Esindusel on näiteks keelatud hoiuste vastuvõtt ja laenude väljastamine.

Hannoveris peakorteris omav Norddeutsche Landesbank Girozentrale (Nord/LB) ehk Põhja-Saksa Maapank on suuruselt kümnes Saksa kommertspank, mis on pannud olulist rõhku Lääne ja Ida kontaktide edendamisele.

Panga kinnitusel näeb ta Balti riike ka hüppelauana oma tegevuse laiendamisel Venemaale ja teistesse SRÜ riikidesse. Leedus omab Nord/LB filiaali ning Läti pank Pirma Banka kuulub Nord/LB gruppi.

Nord/LBl on kontorid kõigis suuremates Saksa linnades ning ta on esindatud ka peamistes rahvusvahelistes finantskeskustes. Londonis, New Yorgis, Singapuris, Zürichis, Stockholmis ja Vilniuses on Nord/LBl tütarettevõte või filiaal. Esindused on pangal Pekingis, Bangkokis, Jakartas, Hanois, Melbourne'is, Taipeis, Budapestis, Pariisis, Prahas ja Varssavis.