Kuni 14-aastaste tennisistide Ida-Euroopa meistrivõistlused toimuvad 9.-18. märtsini 13. korda, tuues Tallinnasse võistlema kuueteistkümne Euroopa riigi parimad noortennisistid. Eestlastest osaleb turniiril kuus noorukit.

2007. aasta suvel toimuvatel Eesti meistrivõistlustel võtab mõõtu Eesti tenniseparemik üksik- ning paarismängudes.
Eesti tennise liidu peasekretär Ilona Poljakova märkis, et Eesti tennise järelkasvu arengule on rahvusvahelistel kõrgetasemelistel noorteturniiridel osalemine väga oluline. “On meeldiv tõdeda, et Nordea asus toetama ainulaadset kuni 14-aastaste noortennisistide Ida-Euroopa meistrivõistluseid, mis on väheseid noorteturniire maailmas, kus mängitakse välja kõik kohad. Nii saavad meie mängijad ühelt turniirilt võistlusmängude kogemuse, mis on võrreldav viiel-kuuel tavapärasel välisturniiril osalemisega,” lisas Poljakova.

Nordea Panga juhataja Vahur Krafti sõnul on koostöö Eesti tennise liiduga panga jaoks igati loogiline samm, kuna Nordea toetab tennist ka kontserni tasandil. “Lisaks haakub valitud suund meie väärtuste ja sponsorluspõhimõtetega toetada jätkusuutlikke ja arenevaid projekte ning tegevusi. Tennis on Eestis jõudsalt kasvav ja perspektiivikas spordiala, mistõttu soovime luua noortele tennisistidele võimalusi oma oskuste arendamiseks ja sportlike tulemuste saavutamiseks,” märkis Kraft.

Lisaks Eesti tennise liidule on Nordea Pank ka kolm suvekuud kestva Nargen festivali peasponsor, teatas pank.