Nordea panga juhi Vahur Krafti sõnul on EMEA Finance auhind tunnustus Nordea väga heale tööle ja senisele strateegiale. "Nordea on ennast tõestanud kui usaldusväärne ja kliendisuhteid väärtustav pank. Mul on hea meel, et senise töö tulemused on näha meie eelmise aasta suurepärastes majandustulemustes ja hüppeliselt suurenenud klientide arvus. Saadud auhind innustab kindlasti senist strateegiat jätkama,“ ütles Vahur Kraft ning lisas, et rõõmustav on ka see, et Nordea tegevus on just rahvusvahelises kontekstis silma paistnud.

EMEA Finance eksperdid võtsid parimate valimisel aluseks muu hulgas pankade majandustulemused, kasumi kasvu, rahvusvahelise laienemise jne. Võitjateks osutusid korraldajate sõnul pangad, mille juhtimine ja pikaajaline strateegia on olnud efektiivne.

Välja kuulutatud parima panga auhind anti üle 30. juunil Viinis toimunud pidulikul tseremoonial Nordea panga juhile Vahur Kraftile.

Ajakiri EMEA Finance on hinnatud rahvusvaheline finantsväljaanne, mis koondab finantsalaseid uudiseid, sündmusi ja analüüse olulistel teemadel Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika riikides. Ajakiri tunnustab iga-aastaselt parimaid panku „Europe Banking Awards“ väljaandmisega.

Kõnealune parima panga tiitel on sel aastal Nordeale juba teine rahvusvaheline auhind. Mõned nädalad tagasi tunnistas kaubandus- ja rahandusväljaanne Trade Finance Magazine teist aastat järjest Nordea parimaks väliskaubandust rahastavaks pangaks Balti- ja Põhjamaades.

Euroopa juhtivasse pangandusgruppi kuuluv Nordea Pank on ainus kõrgeima ehk AA usaldusreitinguga kodupank Eesti turul, mis pakub universaalpanga tooteid ja teenuseid nii era- kui ka ärikliendile.