„See (töövaisluskomisjoni otsus - toim) andis selge signaali kõigile välismaistele suurkorporatsioonidele, et Eesti ei ole kolmanda maailma riik, kus siia saadetud välismaised juhid võivad teha, mida heaks arvavad. Eesti on õigusriik, siin on töötajaid kaitsvad seadused ning neil on omad õigused ning, et õiguskaitseorganid on erapooletud ja otsused saab kiiresti,“ märkis Veskimäe.

Nordea Eesti kommunikatsioonijuhi Jane-Liina Liivi sõnul käsitles töövaidluskomisjoni hinnang panga ühe töötaja lepingu lõpetamist. „Kahjuks ei leidnud see juhtum töövaidluskomisjonis lahendamist ja me oleme kujunenud olukorra tõttu sunnitud jätkama vaidlust kohtus, mis pakub vajalikku kaitset nii pangasaladusele kui ka tunnistajate privaatsusele,“ kommenteeris Liiv panga poolt.

Möödunud sügisel kirjutas Eesti Ekspress, et pank oli Veskimäe kohta töövaidluskomisjonile väitnud, et nende hinnangu kohaselt kuulub ta nelja protsendi kehvemate töötajate sekka (low performer) ning kord hilines ta tööle pohmelli tõttu, põhjendades seda varahommikuni kestnud kliendiüritusega. Lisaks nimetas Veskimäe pidevalt naiskolleegi oma assistendiks, kuigi too talle ei allu. Veskimäe selle jutuga ei nõustnud ning väitis, et pank oli 2015. aasta kevadel hoopis tema palka tõstnud ning maksnud kopsakat preemiat.