Keskuse põhiüürnikuks on lähikonna suurima toidukaupluse avav Selveri hüpermarket. Lisaks erinevatele kauplustele (Sportland, Apollo, Biomarket, XS Mänguasjad) tuleb Viimsi Keskusesse ka MyFitnessi spordiklubi, mitmeid restorane ning bowlingusaal.

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara juht Peeter Kütt tõdes, et enamik keskuse pindadest on leidnud üürnikud ning hetkel valitakse sobivaid teenuspakkujaid viimastele vabadele kohtadele.

Järgmisel aastal avatava Viimsi Keskuse ehitustöödega alustatakse juba sellel kuul.

„Lepingu sõlmimise esimesest päevast peale alustab ehitaja tõusvas tempos ehitustöödega, et järgida väga pingelist tööde ajagraafikut – seda ka talveilmu trotsides,“ lausus Nordecon ASi juhatuse liige Avo Ambur. „Hoone on plaanitud tellijale üle anda 2015. aasta juulis arvestusega, et juba augustis avab nii Viimsi elanikele kui ka kaugemalt tulijatele oma uksed ilus ning rohkeid sportimis- ja vabaaja veetmise võimalusi pakkuv keskus.“
Kaubanduskeskus rajatakse Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale kuuluvale 2,3-hektarilisele kinnistule, mis asub Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskoha kõrval.

Ehitustööde lepinguline maksumus on ligikaudu 9 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks.