3-korruseline üle 8000 ruutmeetrine hoone valmib 2017. aasta suve lõpuks. Ehituse kogumaksumus on rohkem kui 6 miljonit eurot, hinnale lisandub käibemaks, teatasid projektiga seotud osapooled meediale.

„Viimsi on küll väga mugav ja ilus koht elamiseks, kuid kvaliteetseid büroopindu siin napib,“ ütles Kaarsilla Kinnisvara arendusjuht Viljar Jänes.

„Viimsi Äritare ehituseks sõlmisime projektijuhtimise lepingu, mille käigus rajatakse ühe maa-aluse ja kolme maapealse korrusega hoone üldpinnaga ca 8000 m2 ja 106 parkimiskohta: 47 neist maa-alusel parkimistasandil. Hoone teeb eriliseks see, et kõikidel tööruumidel saab olema loomulik valgustus – maja keskel on kavandatud klaaskatusega valgusšaht, kuhu on võimalik rajada näiteks haljastusega aatrium,“ ütles ASi Nordecon juhatuse liige Avo Ambu.

Viimsi Äritare esimesele korrusele on projekteeritud kaubandus-teenindusotstarbega rendipinnad ja abiruumid. Teisele ja kolmandale korrusele on planeeritud erineva suurusega büroopinnad ringkoridori ja abiruumide plokiga. Hoonesse tuleb lift. Edasise tegevuse käigus on võimalik väljarenditavaid büroopindu muuta vastavalt rentniku soovile, lisades võimalusel ka puhkenurga ja wc.

Paadi tee 3 krundile rajatava Viimsi Äritare sissepääsud on projekteeritud Paadi tee ja hooneesise parkla poolt.