"Eile õhtuse seisuga võib öelda, et enamik broneeringuid on tõenäoliselt kas Estonian Airi ümberbroneeringud või siis seotud nädalavahetuse toimunudl Lufthansa streigiga," selgitas ettevõtte kommunikatsiooni juht Liis Veersalu.

Edasi ei ole Veersalu sõnul võimalik öelda, et millised broneeringud on seotud Estonian Airiga, sest nende süsteemides paistavad need juba kõik uute broneeringutena.

Kõigil lähiajal Nordic Aviationiga lendavatel reisijatel soovitb ettevõtte tulla lennujaama aegsasti ehk vähemalt kaks tundi enne oma lendu kohale. Nordic Aviationil puudub hetkel veel internetis lennule registreerimise võimalus, mistõttu tuleb check-in teha reisiterminalis kohapeal.

Nordic Aviation teatas tegevuse alustamisest alates 8. novembrist 2015 koostöös viie Euroopa lennundusettevõttega kaheksal erineval lennuliinil – Amsterdami, Brüsselisse, Kopenhaagenisse, Stockholmi, Oslosse, Kiievisse, Trondheimi ja Vilniusesse.

Nordic Aviation on hetkel vaid lendude tellijaks, sest ettevõttel ei ole veel oma lennukeid ega meeskondi. Lende teostatakse koostöös lennufirmadega BMI, Trade Air, NextJet ja Carpatair, kellelt on renditud lennukipark koos meeskondadega ning Adria Airways, kelle poolt on lennuettevõtja sertifikaat, kommertsplatvorm ja piletimüügisüsteem. Seetõttu kehtivad Nordic Aviationi lendudel esialgu Adria Airways reeglid.