Nordic Foodsi ja Tallinna Külmhoone ühinemise tulemusel saab Nordic Foodsist Tallinna Külmhoone tütarfirma. Nimetatud ettevõtete juhtimine koondub Tallinnasse, Nordic Foodsi tootmistegevus jääb aga ka edaspidi Põlvasse.

Ühinenud firmas kuulub enamusosalus Amber Trustile, kes omandas Tallinna Külmhoone emafirma Kauno Pieno Centras 2005. aasta detsembris. Amber Trust II esindaja Eestis Indrek Kasela sõnul toob Tallinna Külmhoone ja Nordic Foodsi ühinemine kaasa sünergiaid, mis peaks võimaldama mõlemal ettevõttel senisest kiiremini areneda.

Tallinna Külmhoone senine juhatuse esimees Margus Puust nimetatakse ettevõtte nõukogu aseesimeheks. Puust jääb vastutama ühinenud ettevõtete strateegia ja uute tegevusvaldkondade arendamise eest.

1951. aastast tegutseva Tallinna Külmhoone turuosa koos emafirmaga Kauno Pieno Centras on Baltikumis umbes 30%. Tallinna Külmhoone tuntumad kaubamärgid Eestis on Premia, Väike Tom, Vaffa ja Vau; kokku on ettevõtte sortimendis üle 100 nimetuse jäätisetooteid. Tallinna Külmhoone ja Kauno Pieno Centrase käive oli 2005. aastal kokku orienteeruvalt 27 miljonit eurot ehk 422 miljonit krooni.

AS Nordic Foods on endiste Ösel Foodsi omanike poolt 2004. aasta kevadel rajatud konservi- ja valmistoidutööstus, mis asub Põlvas ja annab tööd 45 inimesele. Ettevõtte tuntuim kaubamärk on Maakera, lisaks sellele turustatakse toodangut ka Supperi ja Supilinna kaubamärkide all.