Tohver kinnitas Ärilehele, et mingeid ületamatuid pingeid kahe partneri vahel ei ole ning koostöö toimib. Samuti ei näinud ta vajadust, et viia kahe riigile kuuluva lennufirma läbirääkimised ministrite tasandile ehk et kaasata Poola riigile kuuluva lennufirmaga läbirääkimistesse näiteks Eesti majandusministrit Kadri Simsonit, kes on siinse lennufirma omaniku esindaja.

"Arvan, et ministrite arutelu Regional Jet-i teemal ei ole täna vajalik," kinnitas Tohver. Varssavisse minnakse kolmeliikmelise delegatsioonina ehk Nordica nõukogu juht Peeter Tohver ise; ajutine, pärast Jaan Tamme lahkumist Nordica juhiks määratud Hannes Saarpuu ning ühisfirma Regional Jeti nõukogu esimees, endine Estonian Airi juht Jan Palmer. Regional Jet OÜ-st kuulub poolakatele 49% ja eestlastele 51% ning selle firma alt käitab Nordica kõiki lende - nii enda omasid kui allhankena tehtavaid.

Nordicas sees ja selle partneri LOT-i vahel on pinged hõõgunud juba tükk aega. Kui paar nädalat tagasi käis Eestis LOT-i tegevjuht erimeelsusi läbi rääkimas, siis eelmisel nädalal päädis asi Nordicat kolm aastat juhtinud Jaan Tamme päevapealt lahkumisega. Temaga sisuliselt koos lahkub ka ettevõtte finantsjuht Ahto Pärl, küll mitte päevapealt, vaid sügisel, mõne kuu pärast.