Nordica juhatus jätkab kaheliikmelisena ning töö korraldatakse vastavalt ümber. Juhatusse kuuluvad esimees Jaan Tamm ja finantsjuht Ahto Pärl, teatas Nordica meediale.

Erik Sakkovi sõnul sündis lahkumisotsus tema enda initsiatiivil ning põhjused on isiklikud.

„Olen andnud kõik, mis mul anda oli. Nordicale on tugev vundament laotud ja edasi saab minna ainult paremaks. Nordicas töötavad entusiastlikud ja kogenud inimesed ning ettevõte on heades kätes. Viimased 9 kuud on olnud kahtlemata kõige pingelisem aeg minu elus, mis võttis üsna läbi – nii füüsiliselt, vaimselt kui moraalselt. Nüüd soovin olla perega ja kasvatada pisikest poega, puhata ja taastuda ning teha muusikat,“ kommenteeris Sakkov.

Nordica juhatuse esimehe, Jaan Tamme sõnul on tal ettevõtte väärtusliku juhi lahkumisest ääretult kahju. „Samas tean, et Eriku poolt laetud patareid kestavad Nordicas veel pikka aega. Olen kindel, et sellega on nõus kogu meie meeskond ning usun, et Eriku panust ettevõttesse tunnetavad ja tunnistavad ka meie kliendid. Eriku sõbrana saan ma tema otsusest aga aru ja toetan teda,“ ütles Tamm.

Nordica nõukogu esimees Peeter Tohver tänab nõukogu nimel Erik Sakkovit tema suure panuse eest Nordica käivitamisel. „Usun, et Eriku näol kuulus Nordica meeskonda Eesti üks silmapaistvamaid turundajaid, kelle selge visioon, suur teotahe ja sihikindlus motiveerisid ettevõttes ka kõiki teisi. Soovin Erikule palju edu tema järgmistes ettevõtmistes,“ kommenteeris Tohver.

Erik Sakkov kuulus Nordica juhatusse alates ettevõtte asutamisest sügisel 2015. Enne seda töötas Sakkov kuus aastat Tallinna Lennujaama kommertsdirektorina, olles ühtlasi seal ka juhatuse liige.