Nordica nõukogu esimehe Toomas Tiiveli sõnul on tal hea meel, et ettevõtet hakkab juhtima tunnustatud tippjuht, kellel on eelnev ulatuslik kogemus kontserni juhtimises, ettevõtete restruktureerimisel, uute investorite ja kapitali kaasamisel, samuti tugev taust nii arendus- kui turundustegevuses ja erinevate kontseptsioonide väljatöötamisel. "Kobinil on selge arusaamine väljakutsetest ja võimalustest, mis Eesti lennundusel täna ees seisavad ning usk ettevõtte edukasse tulevikku," rääkis Tiivel.

Tiiveli sõnul on Kobini ülesandeks luua kolmest riigile kuuluvast lennundusettevõttest toimiv kontsern, panna need ettevõtted ühte jalga käima ning koos sellega välja töötada ja ellu viia riikliku lennukompanii jätkusuutlik strateegia tagamaks Eestile olulised lennuühendused muu maailmaga. Samuti on plaan alustada Nordica enda kommertsplatvormi ehk piletimüügi- ja klienditeenindussüsteemi arendamisega, mis annab ettevõttele tulevikus suurema paindlikkuse ja sõltumatuse ning võimekuse Tallinnast lendude taasalustamiseks.

"Nordica tütarfirma Regional Jet juhina jätkab Jan Palmer, kes koos oma meeskonnaga on lühikese ajaga muutnud Regional Jet'i kasumlikuks lennufirmaks ja toonud olulisi koostöölepinguid suurte lennufirmadega nagu LOT ja SAS. Ka seda suunda tahame aktiivselt edasi arendada ning kasvatada oluliselt ekspordimahte erinevatel Euroopa turgudel," lisas Tiivel.

Gunnar Kobin oli Ekspress Grupi juhatuse esimees aastatel 2009-2016 ja kuulus pärast seda ettevõtte nõukogusse kuni 2018. aastani. Kobiniga sõlmitakse 5-aastane tähtajaline leping.