Seoses Eesti eesistumisega suureneb septembris ja oktoobris Tallinnasse lendavate väliskülaliste arv ning seda mitmel Nordica liinil. Kodumaine lennufirma vastab nõudluse kasvule, alustades septembri algusest opereerimist 162-kohalise Boeing 737-400 tüüpi lennukiga. Lennuk liisitakse koos meeskonnaga oma koostööpartnerilt LOTilt ja asendatakse hiljem Bul Air 148-kohalise Boeing 737-300-ga. Lennukid hakkavad lendama peamiselt Tallinn Brüssel liinil. Suuremad lainerid toovad endaga kaasa kuni 80%-lise istekohtade arvu kasvu. Lisaks Boeingule alustab Nordica suuremate sõlmjaamade vahel ajutiselt opereerimist 100-istekohaline Fokker 100, mis liisitakse lennufirmalt Carpatair.

Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuhi Toomas Uibo sõnul on lennuettevõte leidnud koostöös oma partneritega head võimalused pakkuda mitmel liinil rohkem istekohti.

“Kuna iga lennukitüüp nõuab eriettevalmistust nii pilootidelt kui ka salongipersonalilt, siis äkilist ja lühiajalist nõudluse kasvu on otstarbekas rahuldada täisteenuse hankimisega”, lisas Uibo. Lennufirma jälgib pidevalt lennukite täituvust eesistumise perioodil ja on valmis nõudluse muutustele operatiivselt reageerima.