„Lahkumisotsuse olin teinud juba paari kuu eest,“ ütles Sakkov. Ta rõhutas, et lahkumine ei ole seotud Nordica käekäiguga, vaid usub, et tulevikus hakkab Nordical väga hästi minema. Tuleb vaid olla kannatlik ning kutsus inimesi jätkuvalt lennufirmaga sõitma.

Kriitikat, mida Nordica saanud on, Sakkov ebaõiglaseks ei pea, vaid nendib, et igal kriitikal on mingi põhjus. Ta märkis, et oli algul täiesti uskumatus olukorras, kus tuli luua uus lennufirma kaduva asemele. „Kui me seitsmendal novembril täiesti nullist alustasime, siis oli meil Facebookis üks sõber, null piletit müüdud. Palusime inimestelt, et lennake ja aidake,“ seletas Sakkov.

Sakkov tunnistab, et neid pöördepunkte, kus oli tunne, et enam ei jaksa, oli iga raskuse juures, kuid kõige olulisemaks pidas ta sihikindlust, et lennufirma võiks tõesti hästi käima lükata. „Võib teha päris hulle asju, kui leida endale väga head teekaaslased ja asjasse uskuda,“ lausus mees öeldes aga, et nö firma maskotiks olemine oli siiski koormaks, kuid kellelgi tuleb vahel ka see roll omale võtta. „Ega see midagi head ei ole, kui oled niivõrd isiklikult seotud,“ lisas ta.

Sakkov tunnistas, et kuigi lennundus on talle tõepoolest südamelähedane ei tea ta veel, millega edaspidi tegelema hakkab. Eelkõige soovib ta pühenduda rohkem perele. „Elus on nii palju teisi asju, mida teha, kui ehitada lennufirmat üles, pealegi on praegu kodus nii huvitav,“ ütles mees kokkuvõtvalt.