Kohtumisel Norra suursaadikuga märkis Nordic Houses OÜ juhatuse esimees Argo Saul, et Norra on olnud ja on seni Eesti puitmajatootjatele peamiseks sihtturuks ning lisas, et Eesti on Euroopa Liidu riikides müügitulu absoluutnumbrite alusel suuruselt neljas eksportöör.

Eesti Puitmajaliidu (EPML) juhatuse esimehe, Nordic Houses juhi Argo Sauli sõnul iseloomustas kohtumist saadiku siiras huvi ettevõtlikkuse edendamise suhtes. Lise Kleven Grevstad ja Nordic Houses juhid arutasid võimaluste üle, kuidas poliitikud ja riigiesindajad saavad kaasa aidata majandusarengule läbi eduka ettevõtluse ning kuidas Norra-Eesti Kaubanduskoda ja Innovation
Norway koostöös saatkonnaga saaksid toetada Norra-Eesti ühisettevõtete tegevust.

Kleven Grevstad tuletas meelde, et keskkonnasäästlik tootmine on üks prioriteetidest uues Norra ja Eesti vahelises lepingus seoses Norra ja Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) finantsmehhanismidega ning tundis huvi ettevõtte ja tööstusharu keskkonnasäästlikkuse vastu. Viimases on EPML-i esimehe Argo Sauli hinnangul suur hulk Eesti puitmajatootjaid konkurentsivõimelised - sektoris on märkimisväärne hulk sertifitseeritud toodangut, kasutatakse järjest enam ökoloogilisi materjale ning kvaliteedi roll tootmises on suur.

Kohtumisel huvitas Norra suursaadikut ka, kuidas Euroopa Liit ning eurotsooniga liitumine Eesti puitmajatootjate ärile on mõjunud. Nordic Houses’e juhi Argo Sauli sõnul on euro kasutusele võtmine kindlasti positiivseks sammuks EL-i sihtriikidele laienemisel, kus peamisteks
eksportturgudeks on puitmajatootjatele Prantsusmaa ja Saksamaa.

Nordic Houses OÜ on 1999. aastal loodud ettevõte, mille põhitegevusalaks on alates 2003. aastast peamiselt puitkarkassmajade tootmine. Suur osa Norra turust, kuhu mullu tarniti 91% kogu toodangust, on kaetud Nordic Houses’e edasimüüjatega. Ettevõtte osanikeks on Eesti ja Norra kodanikud.