Eesti Meedia juhatuse esimees Mart Kadastik ning juhatuse liikmed Toomas Issak ja Meelis Luht on äriregistri andmetel koos samasse meediagruppi kuuluva Kroonpressi juhi Andres Kulliga asutanud juuni lõpus osaühingu Tamm Meedia. Enamusosalus 58 protsenti kuulub ettevõttes Kadastikule ning ülejäänud jaguneb Issaku, Luhti ja Kulli vahel võrdselt 14 protsendistes osades.

Mart Kadastik kinnitas Postimehele, et Eesti Meedia juhtkond tahab ettevõtte Schibstedilt välja osta ning läbirääkimised tehingu sõlmimiseks ajendas Norra meediakontserni soov arendada eelisjärjekorras kuulutustemeediat ning teistest valdkondadest väljuda või neid restruktureerida.

Kadastiku sõnul on läbirääkimised kestnud paar kuud ja lõplikku lahendust ei ole oodata veel enne paari nädala möödumist, kuid meeleolud on optimistlikud.

Ettevõte kontaktisikuks on äriregistris märgitud Postimehe jurist Tiia Luht, kes jäi Ärilehega vesteldes napisõnaliseks. Luhti selgitusel on ettevõte kohta käiv info äriregistris märgitud ning tal ei ole sellele midagi lisada. „Ma olen ainult kontaktisik," ütles Luht ega rääkinud ettevõtte võimalikest plaanidest. Tamm Meedia asutaja ja osanik Meelis Luht oli veelgi sõnaahtram: „Täna ma ei kommenteeri midagi. Väga kiire on."

Eesti Meedia omanikuks on 100% Põhjamaade meediakontsern Schibsted. Kontsern nimetab oma lipulaevaks ajalehte Postimees. Eesti Meedia omab poolt Eesti suurimaks tõusnud ajalehest Õhtuleht ning samuti poolt  ajakirjade kirjastajast Ajakirjade Kirjastus. Kontserni kuuluvad ka kohalikud lehed Pärnu Postimees, Sakala, Virumaa Teataja, Järva Teataja ja Valgamaalane. Lisaks kuuluvad kontserni Kanal 2 ja Trio Grupp kuue raadiojaamaga: Kuku, Elmar, Uuno, Spin FM, 100FM ja DFM.  Samuti on kontserni osa trükikoda Kroonpress.