Käesoleva aasta augustis kinnitas ettevõtte nõukogu järgmiseks kolmeks aastaks Eesti Energia juhatuse esimehena ametisse Sandor Liive, kes tutvustas nõukogule konkursi käigus oma tulevikuplaane ja uut meeskonda, kellega Eesti Energiat juhtima asuda.

Praegustest juhatuse liikmetest jätkavad Eesti Energia juhatuses järgmisel kolmel aastal finantsdirektor Margus Kaasik ja teeninduse direktor Tiit Nigul. Uue liikmena liitub Eesti Energia juhatusega arendusprojektide ja regulatsiooni valdkonna juhina Harri Mikk, kes seni juhtis Eesti Energia õigusteenistust ning tehnika ja tehnoloogia valdkonna eest vastutavana asub juhatuse liikmeks Raine Pajo, kes on seni olnud OÜ Põhivõrk juhatuse liige.

"Eesti Energial ees seisvad aastad nõuavad väga tugevat ning professionaalset meeskonda. Eile nõukogu poolt ametisse nimetatud mehed on kõik suure kogemustepagasiga oma ala parimad asjatundjad ning juhid," ütles Liive. "Mul on hea meel, nende inimestega koos järgmised kolm aastat Eesti Energia arendamise ja eesmärkide täitmise nimel tööd teha," lisas ta.

Nõukogu otsusega anti nõukogu esimees Urmas Sõõrumaale volitused läbirääkimiste pidamiseks uute juhatuse liikmetega lepingute sõlmimiseks. Uus juhatus asub ametisse 1. detsembril 2006. aastal.