Ettevõtte aktsiaid pakutakse investoritele Poolas, Leedus ja Eestis. Ettevõtte aktsiaid pakutakse ka valitud institutsionaalsetele välisinvestoritele väljaspool Ameerika Ühendriikide territooriumi vastavas riigis kohalduva õiguse alusel.

Jaeinvestorid saavad ettevõtte aktsiaid märkida 27. veebruarist 7. märtsini maksimumhinnaga, milleks on 13,50 eurot ja sellega võrdväärses summas Poola zlottides (PLN) (Poola investoritele), st 56,11 PLN. Jaeinvestorid Poolas saavad ettevõtte aktsiaid märkida PKO Banku Polskiego (pakkumise agent) teenindussaalides ja jaepakkumise sündikaadi liikmete vahendusel, nt mBank ja Alior Bank.

Leedu ja Eesti jaeinvestorid saavad ettevõtte aktsiaid märkida ükskõik millises finantseerimisasutuses, mis on Nasdaqi liige ja milles neil on väärtpaberikonto.

Institutsionaalsete investorite nõudlus selgitatakse välja 26. veebruarist 8. märtsini. Emissiooni kaaskorraldajad on: PKO Banku Polskiego, Trigon DM ja Swedbank.

Pakkumine hõlmab 3 903 500 aktsiat, st 50% ettevõtte olemasolevatest aktsiatest, mille müüvad ära mõned praegused aktsionärid, sealhulgas enamusaktsionär Central European Tour Operator S.a.r.l. (CETO, äriühing, mis kuulub Polish Enterprise Fund VI-le, mida haldab Enterprise Investors).

Kui ettevõtte aktsiate järele on suur nõudlus, võib CETO suurendada nende arvu enda omandis olevate aktsiate arvelt kuni 1 249 120 aktsia ehk kuni 16% ulatuses olemasolevatest aktsiatest.

Seega, kui uued investorid ostavad ära kõik pakutavad aktsiad, kuulub uutele investoritele esialgse kava kohaselt kuni 50% ettevõtte aktsiatest ja lisaaktsiate pakkumise korral kuni 66% ettevõtte aktsiatest.

Avaliku pakkumise koguväärtus jaeinvestorite maksimumhinna alusel arvestatuna võib moodustada ligi 53 miljonit eurot (ligikaudu 220 miljonit PLN), kui pakkumise lõppedes on müüdud 50% olemasolevatest aktsiatest, või ligi 70 miljonit eurot (ligikaudu 290 miljonit PLN), kui pakkumisele pannakse ja müüakse ka kõik lisaaktsiad.

Jaeinvestoritele pakutava maksimumhinna alusel moodustab ettevõtte hinnanguline turukapitalisatsioon kokku üle 105 miljoni euro (ligikaudu 440 miljonit PLN).Pakutavate aktsiate lõplik arv ja lõplikud müügihinnad määratakse 8. märtsil.