"Oracle Financial Analyzer aitab lisaks finantsraportite koostamise, finantsanalüüsi, eelarvestamise ja muu planeerimise automatiseerimisele hoida kokku IT-kulusid ning parandada tervikuna teenuse kasutaja tulemuslikkust," ütles AS NT-Exchange.com juhatuse esimees Lembit Loo.

Oracle Financial Analyzer on kohandatav Eesti ettevõtetele ja organisatsioonidele ning neis kasutatavate finantstarkvaradega.

Oracle Financial Analyzer võimaldab esitada ulatuslikke päringuid ning koostada analüüse organisatsiooni finantsarvestuse kohta. Programmi saab kasutada ka finantsmodelleerimisel, eelarvestamisel ning prognoosimisel ja planeerimisel.

Lahendus säilitab kõik finantsandmed keskallikas ja tagab kasutajate juurdepääsu vajalikele andmetele nii lokaalselt kui ka väljastpoolt süsteemi.

Teenuse kasutamiseks on kasutajal vajalik Windows 95 või NT operatsioonisüsteem ning internetiühendus.

Oracle Financial Analyzer on üks AS NT-Exchange.com-i poolt pakutavatest ASP (Application Service Provider) lahendustest. ASP on internetitehnoloogial põhinev tarkvara kasutamisteenus, kus ettevõtted rendivad sisse vajaliku tarkvara ja selle kasutamisega seotud tugiteenused, mis võimaldab märkimisväärselt kokku hoida IT-ga seotud kulutusi.

AS NT-Exchange.com on 2000. aastal loodud firma, mis tegeleb äriinformatsiooni haldamisega, kasutades selleks internetipõhist tehnoloogiat. AS NT-Exchange.com pakutavad juhtimisinformatsiooni süsteemide arendused aitavad ettevõtetel paremini näha juba saavutatud positsioonide väärtust ja hinnata uusi võimalusi. AS NT-Exchange.com on Oracle Partner Program'i liige.

Käesoleva aasta jaanuaris laiendas AS NT-Exchange.com oma teenustevalikut kinnisvara juhtimise tarkvaraga Oracle Property Manager, mis on pakutav tarkvara kasutusteenusena.