DnB NORD Pank pakub novembris kõigile Ober-Haus Kinnisvara klientidele kodulaenu 0,5% intressimarginaaliga. Ober-Haus pakub omalt poolt väga soodsat ja kiiret hindamisteenust ning tasuta konsultatsiooni, teatasid osapooled. 

"Soovime pakkuda meie ühistele klientidele kiiremaid ning parimaid pakkumisi, mistõttu on novembris kõigile Ober-Hausi vahendusel kinnisvara soetajatele DnB NORD Panga kodulaen 0,5% intressimarginaaliga. Lisaks pakume kaasa soodsat kodukindlustust ning laenupakkumise juba järgmiseks päevaks," rääkis DnB NORD Panga erakliendi müügijuht Catlin Vatsel.

Ober-Haus Kinnisvara elamispindade osakonna juhataja Agur Tammistu sõnul pakutakse omalt poolt elamispinna ostjatele, kes kasutavad DnB NORD Panga koduvahetusteenust, oma professionaalsete kinnisvaraspetsialistide abi ja tasuta konsultatsiooni.

„See hõlmab nii vana eluaseme müüki läbi Ober–Hausi kliendibaasi ja meediaväljundite kui ka abi uue kodu soetamisel vajaminevate protseduuride ettevalmistamisel. Ober-Haus Hindamisteenuste kontorid üle Eesti pakuvad erinevaid hinnasoodustusi hindamisaktidele ning põhirõhk on asetatud kiirusele ja teenuse kvaliteedile,” selgitas Tammistu.

Põhisoodustusele lisaks pakub DnB NORD Pank kõigile soovijaile ka koduvahetuslaenu, mis aitab uue kodu osta enne kui vana on jõutud maha müüa. Vatseli sõnul tuleb koduvahetuslaenu saamiseks seada pangale laenutagatiseks nii oma olemasolev kui ka uus kinnisvara.

Vana kodu on pangale lisatagatiseks ja lubab ajutiselt võtta suurema summa laenu. Laenusumma eest on võimalik oma uus eluase koheselt välja osta ja rahulikult vana kodu müügiga tegeleda. „Selleks, et tavalisest suuremad kuumaksed liialt ei koormaks, on võimalik taotleda pangast laenu põhiosa maksepuhkust, mis tähendab, et pangale makstakse teatud perioodil ainult intresse,” sõnas Vatsel.