D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse ASi juhatuse liikme Maiko Kalveti sõnul on ettevõttel kavas rajada kogu Eestit kattev müügi- ja teenindusvõrk, et muuta õigusabikulude kindlustamine siin sama populaarseks kui mujal Euroopas.
„Näiteks Saksamaal on oma õigusabikulud kindlustanud 42 protsenti peredest,“ selgitas Kalvet. „Ka Eesti elanikel on rohkelt seaduslikke õigusi, mille eest tasub alati seista, olgu vastaspooleks siis tööandja, kindlustusselts, autoteenindus, pank, liisingufirma või mõni muu suur ja tugev ettevõte. Ei ole mingit põhjust ise kergekäeliselt kinni maksta kellegi teise süül tekkinud lisakulu või saamata jäänud tulu.“

D.A.S. avas Ida-Virumaa kontori Jõhvis aadressil Pargi 27, kus on võimalik saada nii kindlustusalast nõustamist kui ka lisainfot õigusabikulude kindlustuse kohta.
Kindlustusseltsi esindajana Ida-Virumaal alustas tööd Aili Puss, kes on kindlustusvaldkonnas töötanud üle 30 aasta.

D.A.S.-i kogemused üle Euroopa näitavad, et kõige sagedamini loobuvad inimesed oma õiguste eest seismisest kas siis teadmatusest, suurtest õigusabikuludest või ebakindlast tulemusest tingituna.
Õigusabikulude kindlustuse mõte on hüvitada õigusabi maksumus ja muud kulud oma õiguste eest seismisel ning nõustada kindlustuspoliisi omanikke igakülgselt juriidilistes küsimustes.
1928. aastal asutatud D.A.S. on Euroopa suurim õigusabikulude kindlustaja, mis tegutseb 16 Euroopa riigis.
Eestis 2006. aasta novembrist tegevust alustanud D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse AS pakub erinevate õigusabikulude kindlustamist, juriidilist nõustamist ja õiguslike huvide kaitsmist nii era- kui äriklientidele Eestis ja välismaal.
D.A.S. hüvitab klientidele advokaatide, tunnistajate ja ekspertide tasud, riigilõivud, kohtuotsuse järgi väljamõistetud vastaspoole kohtukulu, reisikulu välismaistes kohtutes toimuvatele istungitele ja täitekulu ning tasub vajadusel kliendi eest ka kautsjoni.

Õigusabikulude kindlustusele spetsialiseerunud kindlustusgrupp D.A.S. kuulub ERGO Kindlustusgruppi, mis on Saksamaal üks suuremaid ning kuhu kuuluvad näiteks ka Eestis tegutsevad ERGO Kindlustuse AS, ERGO Elukindlustuse AS ja ERGO Varahalduse AS. Kindlustusgrupi ERGO põhiaktsionär on suuruselt maailma teine edasikindlustuskontsern Munich Re. D.A.S.-i grupil on Euroopas enam kui 8 miljonit klienti, keda ettevõte aitab aastas keskmiselt 800 000 kahjujuhtumi lahendamisel.