D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse ASi juhatuse liikme Maiko Kalveti sõnul on ettevõtte eesmärgiks rajada kogu Eestit kattev müügi- ja teenindusvõrk.

„Oleme avanud oma kontorid Tallinnas, Tartus, Rakveres ja Jõhvis, kuid lisaks kavatseme selle aasta jooksul tööle võtta kuni 15 uut müügiesindajat kõigis maakondades,“ rääkis Kalvet.

„Soovime muuta õigusabikulude kindlustamise sama populaarseks kui mujal Euroopas, sest majanduslanguse tingimustes on inimestel üha kasulikum oma seaduslike õiguste eest seista. Pole ühtki põhjust maksta ise kergekäeliselt kinni kellegi teise süül tekkinud kahju või saamata jäänud tulu, olgu vastaspooleks kui tahes suur ja tugev ettevõte.“
Aastas keskmiselt 800 000 kahjujuhtumi lahendamisel saadud D.A.S.-i kogemused üle Euroopa näitavad, et kõige sagedamini loobuvad inimesed oma õiguste eest seismisest kas siis teadmatusest, suurtest õigusabikuludest või ebakindlast tulemusest tingituna.

Õigusabikulude kindlustuse mõte on hüvitada õigusabi maksumus ja muud kulud oma õiguste eest seismisel ning nõustada kindlustusvõtjaid igakülgselt juriidilistes küsimustes. Näiteks Saksamaal on tavaline, et autoomanik sõlmib lisaks liikluskindlustusele ja kaskokindlustusele ka õigusabikulude kindlustuse, mis kaitseb nii autoomanikku, kasutajaid kui ka kõiki kaasreisijaid juriidiliste vaidluste korral. Eestis algavad õigusabikulude kindlustuse hinnad alates 42 kroonist kuus.

1928. aastal asutatud D.A.S. on Euroopa suurim õigusabikulude kindlustaja, mis tegutseb 16 Euroopa riigis. Eestis 2006. aasta novembrist tegevust alustanud D.A.S. Õigusabikulude Kindlustuse AS pakub erinevate õigusabikulude kindlustamist, juriidilist nõustamist ja õiguslike huvide kaitsmist nii era- kui äriklientidele Eestis ja välismaal.

D.A.S. hüvitab klientidele advokaatide, tunnistajate ja ekspertide tasud, riigilõivud, kohtuotsuse järgi väljamõistetud vastaspoole kohtukulu, reisikulu välismaistes kohtutes toimuvatele istungitele ja täitekulu ning tasub vajadusel kliendi eest ka kautsjoni.
Õigusabikulude kindlustusele spetsialiseerunud kindlustusgrupp D.A.S. kuulub ERGO Kindlustusgruppi, mis on Saksamaal üks suuremaid ning kuhu kuuluvad näiteks ka Eestis tegutsevad ERGO Kindlustuse AS, ERGO Elukindlustuse AS ja ERGO Varahalduse AS. Kindlustusgrupi ERGO põhiaktsionär on suuruselt maailma teine edasikindlustuskontsern Munich Re. D.A.S. grupil on Euroopas enam kui 8 miljonit klienti.