Kui 2003. aastal oli OG Elektra käive üle 406 miljoni krooni ja kasum ligi kolm miljonit krooni, siis 2005. aasta auditeerimata aastaaruanne näitab käibeks ligi kaks korda suuremat summat ehk 800 miljonit krooni. Kasum on Grossi sõnul 26 miljonit krooni.

Sellel aastal võiks kaupluste käive olla juba miljard krooni. Kaks kauplust peaks avatama Järvamaal, üks Paides ja teine Türil. Sel nädalal ostis Gross Jõgeval ära endise Kajaka kaupluse ning maikuus läheb lahti uue, 3000-ruutmeerise pinnaga kaubanduskeskuse ehitus Lasnamäele Katleri tänava kanti. Aasta lõpus peaks uue kaupluse saama ka Väike-Maarja.

Ei tasu ära

Grossi sõnul on ta oma kauplused rajanud teatud tegevusraadiuses, mis ulatub 100–120 kilomeetri kaugusele Rakverest. Grossi sõnul sobiksid tema kauplused hästi ka Lõuna-Eestisse, aga see ei tasu ära just kauge vahemaa tõttu. Lepna hooned ostis Oleg Gross hoiu-laenuühistult Energia poole miljoni krooni eest 1993. aastal, pärast Energia kolhoosi likvideerimist. 2004. aasta septembris alustas ta sinna uue lihatööstuse rajamist, ühtekokku kavatseb Gross sellesse investeerida üle 50 miljoni krooni. Uue lihatööstuse rajamiseks on Gross saanud PRIA-lt 7,8 miljonit krooni, kokku aga loodab ta struktuurifondidest saada 25 miljonit.