OG Elektra käive oli eelmisel aastal 69 miljonit eurot, mida oli kolm protsenti enam kui 2010. aastal, selgus majandusaasta aruandest.

Ettevõtte investeeringud põhivarasse olid eelmisel aastal 2,3 miljonit eurot.

2011. aastal avas OG Elektra kaks uut toidukauplust, mis mõlemad asuvad Tallinnas. Samuti soetas ettevõte uusi kinnistuid. Jõhvis lisaks olemasolevale kinnistule soetati naaberkinnistu, et vajadusel planeerida suuremamahulist projekti. Suure-Jaanis sõlmiti kinnistu soetamiseks eelleping.

Veel soetati 2011. aastal kinnistu Vändras ja hoonestusõigus Kehras. 2011. aastal mindi üle hindade keskhaldussüsteemile ja tegeleti üleüldiste sisemiste kontrollsüsteemide tugevndamisega.

2012. aastal jätkab ettevõte alustatud projektidega ja otsib ka uusi võimalusi kaupluste avamiseks.

Käesoleva aasta aprillis avas ettevõte Kehras hoonestusõiguse alusel ehitatud kaupluse. Juuni keskel avati kaupluse Tallinnas Järveotsa teel.

Käesoleva aasta esimesel poolel on ettevõte soetanud kinnistud uute kaupluste ehitamiseks Iisakul, Keilas, Sauel, Suure-Jaanis ja arvatavasti toimub enne aastaaruande esitamist ka Järvakandi kinnistu ostutehing. Hetkel on alustatud ehitustegevustega Iisakus ja Vändras.

Detailplaneeringud on koostamisel Keilas ja Sauel. Suure-Jaanis on detailplaneering kehtestatud ja käivad läbirääkimised ehitusprojekti koostamiseks.

2012. aastal on plaanis veel sõlmida hoonestusõiguse leping Paldiskis ja alustada ehitustegevusega. Läbirääkimised on pooleli Võhma linnavalitusega Võhmasse kaupluse ehitamiseks.