Uutes jaamades saab tankida nii mootoribensiine 95 ja 98 kui ka diislikütust. Mõlemast tanklast ei puudu ka mugavuspood, kust leiab ööpäevaringselt vajalikud esmatarbekaubad. Lisaks saab mõlemas jaamas kasutada WiFi ühendust, sõlmida liikluskindlustuslepinguid ja tarbida mitmeid muid teenuseid, mis kuuluvad Olerexi teenindusjaamade standardisse.

Mõlemas jaamas muudeti nii teenindusjaama välisilmet kui ka sisemust. Kogu senine mööbel vahetati välja, lisaks uuendati teenindusjaama platsi ja varikatust ning paigaldatati uued tankurid. Mai tanklas hakatakse põneva uuendusega pakkuma ka kebabi, mis on saanud nii Põltsamaal kui ka Võrus Olerexi tõeliseks müügihitiks. Kohapeal küpseb elaval tulel loomaliha, mis pakitakse tortilla sisse kahes suuruses eineks või pannakse burger-kebabina kukli vahele.

Olerexi turundusjuhi Antti Moppeli sõnul saab uutest tanklatest järjekordne tugev lüli Olerexi ülevabariiklikus tanklaketis. „Koogu jaama avamine loob hea peatuskoha trassil liikuvatele masinatele ja lisaks võtab üle ka suletud Viru-Nigula jaama klientuuri teenindamise. Mai tankla tugevdab Olerexi kohalolekut Pärnus. Kaks erinevates linnaosades asuvat jaama annavad meile Pärnus senisest parema katvuse,“ ütles turundusjuht.

Olerex omandas Koogu tankla 2010 aastal, selle ümberehitust alustati käesoleva aasta augusti keskel. Mai tankla ümberehitustöödega alustati käesoleva aasta septembri keskel. Uued tanklad annavad kumbki tööd kuuele inimesele.

Avamise puhul kehtivad järgmise nädala lõpuni mõlemas jaamas kõikidele mootorikütustele soodushinnad. Samuti leiab tanklate kauplustest mitmeid eripakkumisi ja üllatuskingitusi.

Olerexi tanklavõrku kuulub 4. novembri seisuga 46 teenindusjaama üle Eesti. Oktoobris sulges ettevõte oma jaamad Emmastes ja Viru-Nigulas.