Vaht selgitas, et Olerex ostab kogu 2015. a. kütusevajaduse Leedu Mazeikiai tehaseltning Soome Porvoo tehaselt. „Kuna Olerex müüb kütuseid ka hulgimüügiturul, siison Olerexi kogu kütusevajadus tagatud ainult kahe eelnimetatud tehase kütuseganing Olerex ei pea vajalikuks ega ole ka ostnud täiendavaid kütusekoguseidkütuseturult,“ kinnitas Vaht.

„Koostöös maksu- ja tolliametiga kinnitame, et Olerexi kütuste tarneahel on täielikultläbipaistev, puhas ning avatud. Selle tõenduseks esitame igakuiselt maksu- ja tolliametileandmeid oma eelmise kuu kütuseostude kohta nii kõikide kütuse koguste kuika kõikide üksikute kütuseliikide lõigetes,“ lisas ta. Olerexile on teadmata,et kas ka teised kütusemüüjad esitavad igakuiselt andmeid oma kütuseostudekohta maksu- ja tolliametile.“ Juhul kui teised seda ei tee, siis saame väita, et Olerexi tarneahel on täna Eesti kütuseturul kõige läbipaistvam,“ märkis ta.

Olerexi varasem praktika on olnud, et tarneahelat ei avaldata. Vaht kinnitas, et läbipaistvus ja avatus oli tema Olerexiga liitumise tingimuseks.