Tere uus nõukogu - pankrotihaldur Maire Arm - ja juhataja Aivar Rehe täidavad oma ülesandeid, et segadustest hoolimata tagada ettevõtte toimimine ja selle varade väärtuse säilimine, ütles vandeadvokaat Jaanus Mody.

Oma suhet Tere omaniku Oliver Kruudaga peab Aivar Rehe töiselt toimivaks. Rehe selgitusel on neil Kruudaga rollid selgelt ära jagatud ja keskendutakse ettevõtte heaolule. "Kruudal, kes on ettevõtte omanik väga selgelt, on võimalik kontsentreeruda läbirääkimisetel investoritele, et tugevdada ettevõtte jooksvat finantsseisu. Selline on ülesannete jaotus ja hoiame sellest kinni. Soovime ettevõttele tervikuna kõike paremat," kinnitas Reherahvusringhäälingu uudisteportaalile "Siin ei ole vastasseisu, juht ei tohigi nii mõelda. Ta on väga selgelt omanik ja omanikul on päris arvestatav jõud ka mind suunata, kui vaja."

Harju maakohus kuulutas eelmise nädala kolmapäeval välja Tere AS-i emaettevõtte Elveda OÜ pankroti ja pankrotihaldur vahetas välja Tere nõukogu ja juhatuse, määrates ettevõtte juhiks Aivar Rehe.