Kalevi teatel saab Alar Pinkist lisaks Kalev Meedia juhatuse esimehele ka kõigi Kalevi maiustuste ja pagaritoodete tootmisega seotud tütarfirmade nõukogu liige.

Kalevi juhataja Oliver Kruuda sõnul jääb Alar Pinki vastutada lisaks Kalevi meediaprojektile ka grupi turundusalane ja tootearenduslik suund.

„Tahame sügisel tuua turule mõned uued meediatooted ja kuna projektide maht aina kasvab, siis Alar hakkabki meediainvesteeringutega igapäevaselt tegelema,” rääkis Kruuda.

AS-l Kalev on kolm peamist tegevusharu. Maiustuste tootmise ja müügi kõrval on Kalev läbi tütarfirmade viimastel aastatel olnud aktiivne kinnisvarasektoris ja teinud märkimisväärseid investeeringuid sisenemiseks meediaturule.

Kalev on viimase 8-9 kuu jooksul omandanud osalused erinevates äriühingutes, mis annavad välja ajakirju Just, Avenüü, Ärielu, Sporditäht, Basket, Muumi, Jalka. Lisaks kuuluvad Kalevile trükitööstusettevõtted Uniprint ja Unipress. Möödunud nädalal omandas Kalev ka OÜ Eesti Spordikanal. Kalev Meedia juhataja Alar Pink ütles, et soovib jätkata Kalevi meediaportfelli kujundamist nii, et grupil oleks võimalik hiljemalt käesoleva aasta hilissügisel uute integreeritud toodetega turule tulla. „Kõik ettevalmistused selleks paralleelselt käivad, suvi on pealegi väga hea aeg inimestega läbirääkimiste pidamiseks ja ettevõtte strateegia lihvimiseks,” sõnas Pink.

Alar Pink töötab Kalevi grupis alates 2001 aastast turundusdirektori ametikohal, kuuludes ka erinevate Kalevi tütarfirmade nõukogudesse ja juhatustesse.