Pikalt meediaga suhtlemisest hoidunud suurettevõtja, kelle lennukatest äridest, sealhulgas meediaimpeeriumi rajamise plaanidest on tänaseks järele jäänud Tere kontsern, selgitab piimatööstuse varjatud telgitaguseid. Eesti ettevõtluse päästmiseks peab ta möödapääsmatuks nii valitsuse vahetamist kui ka maksusüsteemi kapitaalset ümbertegemist.

••Te olete olnud Keskerakonna suur toetaja. Kas see tähendab, et olete möödunud valimistega rahul?

Ma ei ole Keskerakonna liige olnud. Olen toetanud kõiki. Sellest, et ma olen Keskerakonda ja Rahvaliitu toetanud, on kirjutatud. Sellest, et ma olen toetanud IRL-i, sotse ja Reformi, kirjutatud ei ole.

••Kas nende valimiste eel toetasite samuti kõiki?

Ei. Minu käest ei küsi keegi, sest mul ei ole raha. Võim läheb iga päevaga kallimaks – hääle saamine. Kuid riik vajab muutusi. Kogu maksusüsteem tuleb ümber teha. See, et tööandja maksab tööliste eest makse, tehti 1992. aastal, sest riik polnud võimeline töövõtjaid taga ajama. Nüüd on selle süsteemi jätkamine lihtsalt mugavus.

Loe, miks Kruuda arvates on vaja valitsuse vahetust, mida ta arvab uutest arengutest meediaturul ning miks ta alates jaanuarist enam tavatelefonide omanikke oma töötajate ridades näha ei taha.