"Tänan Ollet möödunud aasta meeldiva ja professionaalse koostöö eest. Pärast tema otsust lahkuda ehitusalalt asub sellele ametipostile Jari Koivu, kelle ees seisavad selged ülesanded," ütles Juha Hetemäki ettevõtte teates.

"Kuigi oleme praegu sunnitud oma töös kohanema kujunenud turusituatsiooniga, soovime teha kõik, et Skanskal oleks Eestis tugev pind jalge all, kui ehitusturg uuesti tõusule pöördub. Samuti on Jari eesmärk otsida ja koolitada endale Skanska EMV töötajate seast järeltulija ettevõtte juhtkonda.”

Inseneriharidusega Jari Koivu on olnud Skanska teenistuses alates 2001. aastast. Tal on pikaajaline projektijuhtimise ja projektiarenduse kogemus ning ta on mitmeid aastaid töötanud ka Venemaal. Enne uude ametisse nimetamist töötas Jari Skanska hoonete tehnosüsteemide divisjoni juhina.

"Kuigi ülemaailmne majanduslangus kärbib ehitusmahtusid ka Eestis ja muudab tegutsemise lähiaastatel keeruliseks, usun, et Skanska sisekoostöö ja meie töötajate kõrge professionaalsus avavad meile uusi äritegevuse võimalusi,” rõhutas Jari Koivu.

Olle Horm lahkus Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehe kohalt alates eelmise aasta 1. veebruarist.

Skanska EMV AS on Skanska Oy tütarfirma, mis on Skanska esindus Eestis. Alates 2000. aastast Skanska kontserni kuulunud Skanska EMV on üks Eesti suurimatest ehitusfirmadest. Firmas töötab 350 inimest ja selle käive oli 2008. aastal ligikaudu 112 miljonit eurot.