Üle aastate oli Atria Balticu EBIT möödunud aastal 100 000 euroga kasumis võrreldes 1,5 miljoni eurose kahjumiga 2012. aastal, teatas ettevõte.

"Ettevõtte jätkusuutlikkuse tagamiseks oli poolteist aastat tagasi alustanud uue juhtkonna peaeesmärk viia ettevõte võimalikult kiiresti kasumisse, mis eelmisel aastal ka õnnestus," ütles Atria Eesti juhatuse esimees Olle Horm.

"Mõningane käibelangus oli paratamatu, kuna oleme püüdnud tegutseda võimalikult kulutõhusalt. Eelmise aasta tulemustega lõime tugeva vundamendi lähiaastateks, et võita turuosa ning pakkuda tarbijatele just neid tooteid, mis neile kõige rohkem meeldivad," lisas Olle.

Atria Eesti AS on ligi 400 töötajaga toiduainekontsern ning suuruselt teine seakasvataja Eestis. Ettevõte alustas Eestis tegevust 2005. aastal, kui omandas Valga Lihatööstuse. 2008. aastal saadi AS-i Wõro Kommerts ja AS-i Vastse-Kuuste Lihatööstus omanikuks.

2009 ühinesid AS Wõro Kommerts, AS Vastse-Kuuste Lihatööstus ja AS Valga Lihatööstus juriidiliseks isikuks Atria Eesti AS.