"Uuele ametipostile siirdun küll alles augustikuust, kuid valiku langetamisel oli äärmiselt oluliseks argumendiks see, et Atria on ikkagi suurem ja rahvusvahelisem ettevõte kui praegune tööandja. Tahtsin lihtsalt edasi liikuda," sõnas Horm.

Horm lisas veel, et hakkab juhtima küll Atria Baltit, kuid tähendab see siiski Eesti lihatööstuste ja brändide juhtimist, müügisuurendamist ning ettevõtete kasumisse viimist. Põhjus selles, et Lätis ja Leedus Atrial praktiliselt tegevust ei toimu. 

"Sellel teemal, kas minu ülesandeks saab Balti riikides müükide ja tegevuse suurendamine ning laiendamine ma spekuleerida ei oska, ma olen veel tööl oma senise tööandja juures," sõnas Horm.

Lause peale, et Atriasse tööle minnes saab Eestis lihatööstuste juhtimises ring täis, vastas Horm naerdes, et tõesti on sellisel juhul juhitud pea kõiki Eesti lihatööstuseid.

"Tõsi ta on, et juhitud on neid kõiki. Edaspidi pean valima mõne uue sektori, kus töötada," sõnas Horm.

Maag Lihatööstusel läheb Hormi sõnul hästi, kuid seda siis nende tegevussektoris ehk valmislihatoodete sektoris, kuna toore lihaga Maag ei tegele.

Kes saab Hormi järel Maag Lihatööstuse juhiks Horm ei tea ning suunab selle küsimuse pigem omanikele. 

Horm alustab tööd Atria, Maks & Moorits, Wõro ja VK kaubamärke kasutavas Atria Balticus hiljemalt tänavu 15. augustil, teatas ettevõte börsile.Atria Balticu praegune juht Rauno Väiusänen suundub tagasi tööle Atria Finlandi.

Väisänen on Atria Eesti juht olnud 2010. aasta veebruarist, enne teda oli Atria Eesti juht Kaido Kaare.Horm on juhtinud Maag Lihatööstust alates 2009. aasta augustist.

Aastatel 2000–2007 töötas Horm Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehena ning oli kahe aasta vältel ka AS Tallegg juhatuse esimees. Aastail 2008–2009 juhtis Horm ehitusettevõtet AS Skanska EMV.

Soome Atria kontserni Balti ärisid koondav Atria Baltic sai eelmisel aastal 2,2 miljonit eurot finantstulude ja -kulude eelset kahjumit (EBIT), kuid 2010. aastaga võrreldes vähenes kahjum 1,5 miljoni euro võrra.

Atria Baltic andis mullu tööd keskmiselt 389 inimesele, võrreldes 470 inimesega aasta varem. Atria Balticu põhilised tootmisüksused asuvad Eestis. Üksus investeeris eelmisel aastal miljon eurot.