SLK teatel sõidavad parvlaevad Virtsu-Kuivastu liinil iga tunni tagant ning suurema nõudluse korral ilma graafikuta.

SLK klienditeenindusjuhi Anu Lombi sõnul on nn. Õlletoobri nädalavahetus laevafirma jaoks aasta kõige pingelisem tööperiood, milleks on põhjalikult ette valmistutud. “Kuivastu-Virtsu liinil teenindavad nädalavahetusel reisijaid parvlaevad Viire, Regula, Scania ja Koguva. Lisaks olemasolevatele kassadele teenindavad reisijaid kai peal niinimetatud liikuvad kassad,” ütles Lomp.

Esimest korda kaasab SLK sadamas liikluse korraldamisse ka turvafirma. “Turvafirma ülesandeks jääb reguleerida liiklust kai peal, kuna esmakordselt tulevad autod kai peale vähemalt neljas reas,” lausus Lomp.

Eelmise aasta Õlletoobri toimumise ajal teenindas SLK kolme päeva jooksul kõikidel liinidel kokku 44 954 inimest, sellest Virtsu-Kuivastu liinil 32 506 reisijat.

SLK kavandab saabuval nädalavahetusel lisareise ka Hiiumaa-liinil. Rohukülast Heltermaale läheb lisareis reedel kell 12.30, laupäeval kell 8.30 ja pühapäeval samuti kell 8.30. Heltermaalt Rohukülasse teeb SLK lisareisid reedel kell 14.30 ning laupäeval ja pühapäeval kell 10.30.

SLK teatel teenindavad reisijaid sellel liinil parvlaevad St. Ola, Ofelia ja vajadusel Harilaid.

Kokku on SLK Lääne-Eesti saarte ja mandri vahel teenindanud aasta algusest 834 103 reisijat, mis on üle 100 000 reisija võrra rohkem kui möödunud aasta samal ajal.

Juuli algul avas SLK liini Tallinna ja Aegna vahel ning alustas kruiisireisidega Pärnu lahel. Kahe nädalaga ulatus mõlema uue projekti reisijate üle tuhande inimese, mida ettevõte peab alguse kohta heaks tulemuseks.