Kuu aega tagasi loodi firma ning koostamisel on äriplaan. Asjaosalised oma plaanidest pikalt rääkida ei taha. ?Asi on liiga algfaasis, mistõttu ei tahaks palju rääkida, enne kui on selge, kas asi tuleb või ei,? märkis Nool, kelle sõnul saab see selgeks kevadeks. Tublide inimeste loodud firmasid, mis niisama riiulil seisavad, on tema sõnul niigi väga palju.

Siiski täpsustas ta, et tegemist on üsna spetsiifilise, ekspordile orienteeritud ehitusmaterjali tootmisega, mis kusagile Tallinna külje alla plaanitakse püsti panna. Küsimusele, miks just ehitusmaterjalid, vastas Nool: ?Tuleb vaadata, mis suunas muu maailm liigub.?

Pindmaa sõnul otsustasid kaks sõpra lihtsalt ühise ettevõtte luua, täpsematest plaanidest on vara rääkida. Nool ja Pindmaa on tuttavad ammustest aegadest.

Nool kommenteeris ühise äri algust aga nii: ?Kuidas ikka ärid alguse saavad? Võetakse koos viina ja tuleb idee ja kui ideest asja ka saab, hakkabki äri käima.?

Äriregistri andmetel on Nool seotud mitme firmaga. Näiteks on ta äriühingute asutajana tuntud Hardi Reiterile kuuluva firma Olivine juhatuses ning figureerib firma Addison omanikeringis. Äriregistris oodatakse pikisilmi mõlema firma majandusaasta aruandeid, seni puudub ülevaade nende tegevusest.

Lisaks on Noolel oma kergejõustikukool, mis tegutseb Tallinna spordihallis. Noolel on muuhulgas meedia- ja reklaamiteenuseid pakkuv firma Reval Reklaam. Koos Ants Haaveliga on Nool äsja asutanud kinnisvarafirma Incipe.

Pindmaal on ühine äri veel teisegi kuulsa sportlase, kunagise odaviskelootuse Donald-Aik Sillaga. Mõlemad on osanikud firmas Lõuna-Eesti Turismiarengu Agentuur. Vorstitööstuse Wõro Kommerts juhina töötanud Pindmaa on peamiselt siiski seotud Kubija hotelli ja Haanjamehe taluga. Kuid lisaks on ta väikeosanik Kaunases kino opereerivas firmas Baltic Multiplex Ventures.