"Mul on hea meel, et rahvusvaheline žürii hindab Omnivas toimunud muutusi nii kõrgelt ja peab meid vääriliseks kandideerima kõige innovaatlisema ettevõtte tiitlile," ütles Omniva juhatuse liige Mait Sooaru. "See näitab, et oleme õigel teel."

Omniva pälvis žürii tunnustuse uudsete lahenduste eest, tänu millele ettevõte langeva postituru tingimustes on suutnud siseneda uutesse tegevusvaldkondadesse, leida uusi kliente, vallutada uusi turge ning kokkuvõttes organisatsioonina kasvada ja areneda, märgib ettevõte oma teates.

European Business Awards on auhind, millega tunnustatakse Euroopa Liidu silmapaistvaid ettevõtteid nende saavutuste ja innovatsiooni eest erinevates ettevõtlusvaldkondades.

Kaheksandat aastat korraldatava European Business Awards raames valiti välja 709 ettevõtet 33 Euroopa riigist. Eestist pääses erinevates kategooriates järgmisse vooru üheksa organisatsiooni.

EBA innovatsiooniauhinnaga tunnustatakse organisatsioone, kes mõistavad ja arvestavad oma strateegias innovatsiooni tähtsust ettevõtte arengus.

Järgmises voorus tutvuvad EBA kohtunikud iga riigi esindajate videotutvustustega. Parimaid autasustatakse Ruban d'Honneur staatusega ning need ettevõtted võistlevad omavahel 2015. aastal toimuvas finaalis.

Lisaks Omnivale jõudsid Eestist EBA finalistide hulka tänavu Axinom Eesti OÜ, BDO Eesti AS, Bigbank AS, Eesti Energia Kaevandused AS, ElectroAir, Estonian Cell, Meiren Engineering OÜ ning SEBE AS.