Omniva juhatuse liikme Ansi Arumeele sõnul on eesmärgiks rajada Baltikumi kaasaegseim ja parim logistikakeskus, mis toob naeratuse näole nii seal töötavatele inimestele kui ka klientidele, keda suudetakse seeläbi kiiremini ja paremini teenindada.

“Uus logistikakeskus saab olema tipptasemel igas aspektis – nii töökohtade, tehnoloogia, tööprotsesside, energiasäästu kui kõige muu osas,” selgitas Arumeel.

“Logistikavaldkonna areng on viimastel aastatel olnud tormiline. Selleks, et püsida turul konkurentsivõimelisena peame arenema ka meie, seda nii tööprotsessidelt kui ka infrastruktuurilt,” selgitas Arumeel, kelle sõnul oli vaid aja küsimus, millal Pallasti tänava ruumid ettevõtte arengule jalgu jäävad.

Arumeele sõnul vaadati logistikakeskusele kohta otsides läbi enam kui 30 krunti nii Tallinnas kui selle lähiümbruses. “Iga kinnisvara puhul on olulisim selle asukoht. Pähklimäe tee krundi kasuks rääkisid hea juurdepääs nii inimeste kui (kauba)autode jaoks, parkimisvõimalused, muude oluliste taristusõlmede (lennujaam, maantee jne) lähedus, kaugus Tallinna kesklinnast ja laienemisvõimalused,” selgitas Arumeel. “Loomulikult oli oluline ka hind,” lisas ta.

Uude logistikakeskusesse asub tööle vähemalt 300 töötajat ning sisse seatakse ka uus pakisorteerimisliin, mille hange hetkel käimas on. Praegune logistikakeskus Pallasti tänaval pannakse Arumeele sõnul lähiajal müüki tingimusega, et kuni uue maja valmimiseni 2018. aastal jääb ettevõte sinna toimetama.

Lehmja külas, Pähklimäe teel asuva krundi ostu-müügileping allkirjastati 4.oktoobril ning lähiajal viiakse läbi projekteerimis- ja ehitushange, et uue majaga tööle hakata. Logistikakeskuse töö kolitakse uude majja kõikide plaanide kohaselt 2018. aasta sügisel.