Ühiselt müüakse enampakkumisel kaht ärimaad Viljandi maantee ääres. Kinnistutel paikneb tootmiskompleks ja sellega seotud ehitised, rajatised ning vara alghind on kokku 77,75 miljonit krooni.

Müüki läheb Tallinnas Viljandi mnt 22A asuv 3123-ruutmeetrine ärimaa. Kinnisasjal on ühishüpoteek 18,75 miljonit krooni suuruses summas, intressimääraga 20% hüpoteegisummalt aastas ja kõrvalnõuetega 2 miljoni krooni suuruses summas Tallinna Äripanga kasuks.

Kinnistu on kaaskoormatud kinnistu nr. 3246. Ühishüpoteek summas 35 miljonit krooni AS Rietumu Banka kasuks.

Teiseks müüakse Tallinnas Viljandi mnt 22B asuv 4511-ruutmeetrine ärimaa, millel on ühishüpoteek summas 18,75 miljonit krooni, intressimääraga 20% hüpoteegisummalt aastas ja kõrvalnõuetega 2 miljoni krooni suuruses summas Tallinna Äripanga kasuks. Ärimaa on kaaskoormatud Tallinna kinnistu nr. 3154. Ühishüpoteek summas 35 miljonit krooni Rietumu Banka kasuks.

Eraldi müüakse enampakkumisel samuti Tallinnas Viljandi mnt 22C aadressiga ärimaa pindalaga 9078 m². Vara alghind on 65,25 miljonit krooni.

Kinnisasjal on hüpoteek summas 25 miljonit krooni AS Rietumu Banka kasuks. Lisaks veel hüpoteek summas 21,25 miljonit krooni piiratud vastutusega Suurbritannia registreeritud äriühing Tintrade Limited kasuks.

Offshore-firma Tintrade Ltd on erasadama Paldiski Põhjasadam valdaja Paldiski Sadamate AS omanik. Tintrade on seotud kütusefirmaga Saurix Petroleum ja Paldiski Sadamate juhtfiguuride Aleksandr Nakonetšnõi ja Aleksei Tšuletsiga.

Enampakkumine toimub Rietumu Banka, Tintrade Limited, Äripanga ja Eesti Vabariigi (maksu- ja tolliameti Põhja maksu- ja tollikeskuse kaudu) nõuete rahuldamiseks.