ONOFF reklaamis, et täna hommikul müüakse esimesele 30 kliendile mikrolaineahjusid vaid 500 krooni eest. See tõi kaasa selle, et esimesed kliendid kogunesid poe ukse taha juba kell 4 öösel. Kohe hakkasid ootajad ka süsteemi looma ning nimekirju moodustama.

Hommikul kella kümneks oli poe juurde kogunenud juba mõnesajapealine inimhulk, päris üks ees oli aga kokkusurutud inimtropp, kes kaupluse ukshinged proovile pani.

Suur oli aga inimeste üllatus, kui nende loodud nimekirjasüsteem segi löödi ja kauplus sissepääsu talonge jaotama hakkas. Seepeale läks poeesisel lausa kakluseks. Rüselev punt poe ees parkinud autode juurde ning vahepeal jagati talonge lausa auto katusel. Autoomanikele see muidugi rõõmu ei teinud ning ütlesid räigel toonil välja, mis nad saamahimulistest kaklejatest arvavad.

Rüselusest õnneliku talongiomanikuna väljunud 20-aastane Riina tuli järjekorda kell 5 hommikul. Siis oli tema sõnul nimekirjas juba 39 inimest.

Just äsja hakati talongiomanikke ka poodi sisse laskma, kuid kaupluse uksed on suure rüseluse tõttu juba katkemas - hingetihendid on katki ning klaasid Eesti Päevalehe reporteri sõnul kohe-kohe katkemas.

Samas väljuvad juba ka esimesed õnnelikud mikrolaineahju omanikud, kes räägivad et odav kaup on praeguseks juba otsas. Välja tulevad nad poe tagauksest, sest mujalt ei oleks see lihtsalt võimalik.