Odavate elektroonikakaupade jahil on hommikuti käinud samad inimesed. ONOFF Eesti turundusjuht Svea Uusen ütles ETAle, et nemad kahtlustavad edasimüügi kavades agressiivseid noormehi, kes ostsid üleeile ja eile odavaid televiisoreid ning mikrolaineahjusid. Ka ETA reporter ja fotograaf nägid mitmel korral kaupluses trügimas ühtesid ja samu nägusid.

Odavad kohvimasinad said täna Uuseni sõnul inimesed, keda tema küll edasimüügis ei kahtlusta. "Tundus, et neil on kohvimasinat köögis vaja," ütles Uusen.

Täna müüki tulnud kohvimasinad ei olnud nii atraktiivsed kui televiisorid ja mikrolaineahjud, sest hommikul oli olukord poe ukse taga võrreldes varasemate päevadega rahulik.

Eile ja üleeile muutsid 1000kroonised telerid ja 500kroonised mikrolaineahjud ostjad agressiivseteks kisklejateks. Esimesed odava kauba tahtjad tulid sappa juba eelmisel õhtul.

Homme pakub ONOFF 700krooniseid Siemensi mobiiltelefone. Odavad kaubad on müügil terve avamisnädala jooksul.

Täna ukse avanud tehnikakaupluste keti Expert uus pood endises Järve kaubamajas meelitab ostjaid samuti odavate hindadega. Täna 25 esimesele välja pandud 500kroonised CD-raadiomakid tõid avamisajaks ukse taha ligi sada inimest, kes olid moodustanud rahumeelse järjekorra.